Skån dine medarbejdere mod solens stråler

Har du et stort og flot kontor med masser af vinduer? Det er så skønt, når lyset kan komme ind på kontoret. Men det kan også være generende, når solens stråler kommer ind gennem vinduerne. 

Solens stråler kan nemlig blænde dine medarbejdere så meget, at det er svært for dem at arbejde. Hvis det er en meget solrig sommer, vil det helt sikkert være irriterende for dine medarbejdere, hvis de hver dag ikke kan se, hvad de laver. Men hvad kan du gøre ved det?

Markiser kan være vejen frem

Du kan eksempelvis vælge at udstyre kontorbygningen med en markise ved hvert vindue. Det kan være en såkaldt faldarmsmarkise, der også kaldes for en vinduesmarkise. 

Det er en markise, der tilbyder en effektiv afskærmning fra solens skarpe lys. Ikke nok med at markisen sørger for den rette skygge, så tillader den ydermere, at der er et godt udsyn under den. Dine medarbejdere kommer altså ikke til at sidde i et miljø, der virker tillukket. 

Et solscreen er også en mulighed

En anden mulighed, der kan skærme medarbejderne fra solen, er et solscreen. Et solscreen minder i princippet om et rullegardin. Dog sidder det bare udendørs. Det er en vindstabil og elegant solafskærmningsløsning, der er nem og enkel at integrere på en kontorbygning.  

Facadepersienner er endnu et godt valg

Det er desuden værd at overveje udvendige persienner, da det er endnu et godt valg i forhold til solafskærmning. Persiennerne vinkles således, at lysindfaldet bliver justeret i forhold til solens vinkling. Derved bevares der et godt udsyn fra kontoret.