Indret et stilfuldt og funktionelt badeværelse

Skal du i gang med at lave et helt nyt badeværelse? Så vil du sikkert gerne have, at det bliver både stilfuldt og funktionelt på samme tid. Det er der ikke noget at sige til, da begge dele er faktorer, der gør, at du kommer til at elske dit nye badeværelse. Her kan du finde inspiration til, hvordan du gør dit badeværelse så lækkert, at det bliver dit nye yndlingsrum.

Få en brusevæg i stedet for et bruseforhæng

Bruseforhæng har været vældig populære i en lang årrække. Men der er altså andre muligheder. En brusevæg er helt klart med til at gøre et badeværelse meget mere stilfuldt. Det giver nemlig rene linjer i rummet, som kun er en fordel. Vælger du en brusevæg, som du synes er flot, er du sikret et nydeligt badeværelse.

Et væghængt toilet løfter udtrykket

Du bør også overveje at vælge et væghængt toilet på dit badeværelse. Et toilet, der nærmest svæver over gulvet, vil løfte dit badeværelses udtryk. Rummet kommer til at føles luftigere.

Vaske og armaturer er vigtige detaljer

Det er også et must, at du vælger badeværelsesvasken og vandhanen ved vasken samt bruseren i brusekabinen med omhu. Alle disse ting sætter nemlig også en standard for, hvor stilfuldt badeværelset er. 

Der findes et hav af varianter, når det kommer til badeværelsesvaske og armaturer. Det er altså bare med at søge på nettet, så du kan få inspiration samt vælge de helt rette løsninger for dig og dit badeværelse.