Hvilken kedeldragt skal jeg vælge?

Er du på udkig efter en kedeldragt, men ved du ikke, hvilken model du skal vælge? Der findes et væld af forskellige kedeldragter på markedet, så du kan være sikker på, at du kan finde den helt perfekte til formålet. Læs med videre her og find flere gode råd til valg af en kedeldragt.

Skal du bruge den til professionelt brug eller til hobbybrug?

Kedeldragter kommer i mange forskellige udgaver. Skal du bruge en kedeldragt i fritiden, skal den naturligvis være slidstærk. Dog kan du sagtens vælge en kedeldragt til en billigere pris, der måske ikke er i topkvalitet.

Er du derimod på jagt efter en kedeldragt til professionelt brug, så er det alfa og omega, at du vælger en holdbar og slidstærk kedeldragt i en høj kvalitet. Derudover kan det være, at der er særlige krav til kedeldragten i form af synlighed m.m.

Undersøg materialets vægt

Hvis du skal have kedeldragten på i mange timer hver dag, så er dragtens vægt essentiel. En let kedeldragt vil helt bestemt være mest komfortabel i et miljø, hvor der er varmt. Skal du arbejde udenfor om vinteren, er det et must med en varm kedeldragt, hvorfor den naturligvis vejer lidt mere.

Tjek om der er nok lommer

Sidst men ikke mindst skal du huske at tjekke, om kedeldragten er forsynet med nok lommer. Det vil sige, at der skal være lommer til alle de ting, som du skal have med dig rundt. Det kan være en lomme til din mobiltelefon, en lomme til diverse skriveredskaber eller noget helt andet.