Har du netop bestilt fyringsolie?

Den danske vinter byder som regel på både mørke og kulde. Derfor er det ikke godt at have et tomt oliefyr og derfor kolde radiatorer. I denne tid er der nemlig brug for et fyldt oliefyr, så du kan holde varmen derhjemme.

Hvis du har et tomt oliefyr, er det på tide, at du får bestilt fyringsolie. Det kan også være, at du netop har bestilt fyringsolie. I så fald er der nogle ting, som du skal sørge for. Hvilke ting er der tale om, tænker du måske? Du skal blandt andet sørge for, at påfyldningsstudsen altid er tilgængelig.

Hvad er fyringsolie?

Fyringsolie er en raffineret olie, som er lavet af råolie. Når det kommer til et oliefyr, så består det af både en oliebrænder, en oliekedel og en skorsten. Fyringsolie skal bruges, hvis du har et oliefyr, så du kan få varme derhjemme eller andre steder.

Sørg for at påfyldningsstudsen er frit tilgængeligt

Har du hørt ordet påfyldningsstuds før, men ved du ikke helt, hvad det er for noget? Påfyldningsstudsen er der, hvor selve tankbilen fylder olie i din olietank. Det er vigtigt, at den er frit tilgængeligt, når du får leveret fyringsolie.

Dette gør sig gældende uanset, om du er hjemme eller ej. Så hvis du tænker, at det er ligegyldigt, fordi du er hjemme, er det ikke sandt. Du skal stadigvæk sørge for, at påfyldningsstudsen er helt og aldeles tilgængelig. Du kan nemlig ikke være sikker på, at chaufføren banker eller ringer på, da han nok har travlt og skal levere fyringsolie til mange andre end dig.