Et naturligt valg af isolering

Der er mange grunde til at kigge efter klimavenlige- og batalingsvenlige løsninger i alle henseender. Har man med anlæg og isolering at gøre, er der endnu et naturmateriale på markedet, som kan være en løsning, man tager i betragtning.

 

Perliteisoleringens egenskaber

Perlite bliver kaldt for “super isolering”, fordi det har så mange smarte egenskaber, som skiller sig ud fra mange andre isoleringsmetoder. Cryo perlite bruges som vakuum isolering, både til store lagre, til tanke og til mindre beholdere. Perliteisolering er en isoleringstekning, som er relativ billigt, det er nemmere at håndtere og let at installere, så er det ubrændbart, det krymper ikke. synker ikke sammen, kan ikke rådne eller nedbrydes. 

Det er altså et materiale, som med sine mange egenskaber, kan være det rette valg for mange, som har bestemte vilkår at følge. Og så er Perlite et naturprodukt, som kan føres tilbage til naturen, da det er en vulkansk sten, som kan findes i sydøstlige europæiske lande. Det gør denne form for isolering til et attraktivt valg, fordi energiudladningen er lavere, og produktet kan genanvendes på en ansvarlig måde, hvis det håndteres på den helt rigtige måde. Fordi det er et ubrændbart og vandafvisende materiale, så har det mange anvendelser og åbner muligheder op for mange konstruktioner, som kræver isolering, og derfor kan det være et fremtrædende valg for mange, som søger et sådant produkt.

Så er man på udkig efter et materiale, som er tæt på naturen, men kan bruges i mange sammenhænge, så er dette en mulighed.