Branddøre er et must i en virksomhed

Har du en virksomhed, er branddøre et must. Derved passer du nemlig på dine ansatte på bedste vis. Men du passer også på alt det andet, der er i din virksomhed. Det kan være alt lige fra kontormøbler til elektronik og et kæmpestort varelager. Derudover bliver selve virksomhedsbygningen ydermere beskyttet på den mest optimale måde. 

En branddør gør en stor forskel

Det er typisk ikke noget, som du og jeg går rundt og tænker over. Men når der opstår en brand, så er en branddør med til at gøre en meget stor forskel. Er der ikke en branddør eller flere, kan ilden hurtigt og nemt skabe et rent kaos med tilskadekomne og store ødelæggelser til følge. 

Er der derimod branddøre forskellige steder, bliver ilden og branden begrænset og dermed mere håndterbar for blandt andet brandfolkene.

Sørg for at vedligeholde branddørene

Det er rigtig fint, hvis du har fået sat branddøre op i din virksomhed. Men du skal efterfølgende sørge for at vedligeholde dem på bedste vis. Derved fungerer de nemlig efter hensigten, når og hvis der bliver brug for deres beskyttelse. Sørger du for at vedligeholde dine branddøre korrekt, slipper du for farlige situationer.

Informér alle om dette

Når du har fået installeret branddøre i din virksomhed, bør du informere alle om følgende:

  • Der må ikke stå ting foran en branddør
  • Er det ikke muligt at have branddørene lukket hele tiden, så skal der indføres en rutine om, at de lukkes hver dag efter fyraften. Branddøre er typisk forsynet med en holdemagnet, der aktiveres ved hjælp af en røgdetektor