Lister til køkkenbord ikea

Tilbehør til bordplader – olie, lister, beslag og meget andet – IKEA

Tilbehør til bordplader – olie, lister, beslag og meget andet – IKEA

Giv din bordplade til køkkenet en lækker finish med en vægliste eller en god træolie. Se hele udvalget af tilbehør her.

HANSBYN Bagkantliste, eg, 246 cm – IKEA

Sidebeklædninger og pyntelister til METOD. Ønsker du at siderne på dine køkkenskabe matcher dine skabslåger og skuffefronter perfekt?

HANSBYN Bagkantliste, eg, 246 cm Forhindrer vand i at trænge ind mellem væggen og bordpladen. Kan også bruges op mod en flisevæg. Massivt træ er et slidstærkt naturmateriale. Massivt træ kan saves til i den ønskede længde og kan slibes og behandles efter ønske.

RAMSÅS Bagkantliste, til bordplade efter mål laminat …

RAMSÅS Bagkantliste, til bordplade efter mål laminat, 100×1.3 cm – IKEA

Husk tilbehør til din bordplade, såsom lister og træolie. Køkkenbordpladerne passer selvfølgelig sammen med de hvidevarer og køkkenelementer, du finder i vores …

RAMSÅS Bagkantliste, til bordplade efter mål laminat, 100×1.3 cm Forhindrer vand i at trænge ind mellem væggen og bordpladen. Tåler varme, vand, fedt og snavs og kan placeres på væggen bag ved dit køkkenbord og kogepladerne.

Sidebeklædninger og pyntelister til METOD – IKEA

Holdbare pyntelister og sidebeklædninger til køkken og skabe – IKEA

eks. til køkkenredskaber, gardinstænger og holdere til fyrfadslys. En stor fordel ved aluminium er, at det kan genanvendes igen og igen, uden at materialet …

Har du brug for et nyt udtryk så leg med stil og farver eller skab harmoni. Se det store udvalg af pyntelister og sidebeklædning til dine køkkenskabe.

Køkkenbordplader i forskellige materialer og farver – IKEA

Køkkenbordplader i forskellige materialer og farver – IKEA

Vores syn på plast. Plast er et vigtigt materiale for IKEA, og det vil det blive ved med at være fremover. Plast er stærk, holdbar, …

Udforsk vores udvalg af bordplader til køkkenet. Vælg køkkenbordplader i laminat eller træfiner og beregn prisen på din nye bordplade til køkkenet.

FIXA Koblingsliste til bordplade – IKEA

FIXA Koblingsliste til bordplade. Forhindrer vand i at trænge ind under bordpladen.

METOD Dækliste vertikal, hvid – IKEA

METOD Dækliste vertikal, hvid. Når du har monteret dine nye køkkenskabe, kan du fuldende køkkenets udtryk som en professionel. Denne dækliste virker som ren magi, fordi den dækker afstanden mellem skabene og væggen.

HANSBYN Bagkantliste, valnøddetræ, 246 cm – IKEA

HANSBYN Bagkantliste, valnøddetræ, 246 cm Forhindrer vand i at trænge ind mellem væggen og bordpladen. Kan også bruges op mod en flisevæg. Massivt træ er et slidstærkt naturmateriale. Massivt træ kan saves til i den ønskede længde og kan slibes og behandles efter ønske.

EKBACKEN Bordplade, betonmønstret, laminat, 246×2.8 cm

EKBACKEN Bordplade, betonmønstret, laminat, 246×2.8 cm – IKEA

EKBACKEN Bordplade, betonmønstret, laminat, 246×2.8 cm. Fedt og spildte madvarer kan nemt tørres af, og bordpladen bli’r ved med at være smuk i mange år.

Keywords: lister til køkkenbord ikea, samlebeslag bordplade ikea