Home rudkøbing

https://home.dk/sag/9020001170

Villa til salg, Rudkøbing – Det er svært at forestille sig et hjem i mere naturskønne rammer end dem, der venter jer, hvis den hyggelige ejendom her på …

Fredskovvej 1, Kragholm 5900 Rudkøbing – Villa – Home.dk

Villa – 5900 Rudkøbing – Fredskovvej 1, Kragholm

Hos home Svendborg får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi sikrer et personligt salg og den skarpeste pris på din bolig.

Villa til salg, Rudkøbing – Det er svært at forestille sig et hjem i mere naturskønne rammer end dem, der venter jer, hvis den hyggelige ejendom her på Fredskovvej 1 bliver jeres. Som adressen indikerer, kommer I nemlig til at bo lige i skovbrynet, så fuglene i skovens trætoppe bliver nogle af jeres nærmeste naboer. Samtidig er det blot en cykeltur på få minutter, der adskiller jer fra indkøbsmulighederne og de andre gode tilbud i centrum af Rudkøbing, og såvel Langelandshallen som de nærmeste pasningstilbud venter endnu nærmere. Skolebørnene kan også let klare den daglige transport på cykel, og er der pendlere i familien, er det værd at nævne, at I kan være i Odense efter blot tre kvarter i bil. Den lette adgang til vandet er bestemt også værd at fremhæve ved beliggenheden, og i det hele taget er rammerne de helt perfekte for jer, der nyder at have let adgang til såvel skøn natur som til alle byens tilbud og faciliteter. Ejendommen blev oprindeligt opført i 1915, og særligt stueplanet i den i alt 97 kvadratmeter store bolig fremstår i meget overtagelsesvenlig stand. Her får I en stor opholdsstue, som ligger i direkte forlængelse af køkkenet, og fra køkkenet er der adgang til et lille opbevaringsrum, der oplagt kan anvendes til viktualier. Stueplanet rummer også et klassisk flisebadeværelse med muret bruseniche, og der er adgang til badeværelset fra entréen, hvorfra I også kan træde direkte ud i ejendommens integrerede garage. Der er endvidere et fint soveværelse i husets stueplan, og det suppleres af yderligere to værelser på førstesalen, som derudover byder på et uudnyttet loftsrumsareal. Såvel inden døre som ude på den ikke mindre end 3.303 kvadratmeter store grund er der et væld af muligheder for jer, der gerne vil sætte jeres eget præg på ejendommen, og det hele opleves allerbedst på nærmeste hold ved en fremvisning. Tøv derfor ikke med at kontakte os og få mange flere detaljer – vi glæder til at byde jer velkommen i de både naturskønne og bynære omgivelser.

Ejendomsmægler home i Svendborg – vi kan sælge din bolig

Ejendomsmægler home i Svendborg – vi kan sælge din bolig – home.dk

Se alle boliger til salg i 5900 Rudkøbing, salgspriser m.m. på Danmarks største uafhængige boligside.

Hos home Svendborg får du en gratis og personlig salgsvurdering af din bolig. Vi sikrer et personligt salg og den skarpeste pris på din bolig. Kontakt os i dag!

Alle 80 boliger til salg i 5900 Rudkøbing – Boliga

Virksomheden Ejendomsmæglerfirmaet I/S home Langeland befinder sig i branchen “Ejendomsmæglere” og har adresse i Rudkøbing. De blev etableret i 31. december …

Lejebolig Rudkøbing – ledige lejligheder og huse til leje

Lejebolig Rudkøbing – ledige lejligheder og huse til leje – Startside

Er du på jagt efter en villa i 5900 Rudkøbing, får du det helt store overblik på Boligsiden. Se alle 51 villaer til salg i 5900 Rudkøbing nu.

Lejebolig Rudkøbing – ledige lejligheder og huse til leje. 850 Synes godt om · 6 taler om dette. På denne side deler vi nye ledige lejeboliger i…

Rudkøbing: Ferieboliger fra 240 kr – HomeToGo

Rudkøbing: Ferieboliger fra 307 kr | HomeToGo

Klik her og sammenlign 395 ferieboliger Fra 6 udbydere Rudkøbing! Find fantastiske ferieboliger og spar op til 40 % med HomeToGo!

Ejendomsmæglerfirmaet I/S home Langeland (26460204)

51 huse til salg i 5900 Rudkøbing – Boligsiden

Keywords: home rudkøbing