Home henne strand

Musvågevej 13, Henne Strand – 6854 – Home.dk

Fritidshus – 6854 Henne – Musvågevej 13, Henne Strand

Fritidshus til salg, Henne – I den yderst populære turistby Henne Strand, beliggende ved det brusende Vesterhav, er man placeret centralt i ét enestående …

Fritidshus til salg, Henne – I den yderst populære turistby Henne Strand, beliggende ved det brusende Vesterhav, er man placeret centralt i ét enestående stykke natur med lyngklædte heder, fantastiske klitter, lange sandstrande, bølgende Vesterhav og kort afstand til fantastisk plantage. Alt i alt, får du altså her en samling af meget af det, som den danske natur har at byde på. I nærmære bestemt Henne Strand, byder byen på fantastiske spisesteder, mange forskellige typer af butikker, livligt byliv med diverse arrangementer i løbet af året. Alt dette har du mulighed for at opleve på Musvågevej 13. Her får det et yderst velbeliggende, samt velholdt Kalmarhus fra 2008. Huset er beliggende på den populære Musvågevej, kun 400 meter fra det livlige byliv, men samtidig i fred og ro for enden af en stikvej af Musvågevej. Hermed kan du altså nyde tilværelsen i fred og ro på den overdækkede, samt sydvendte terrasse eller det fantastiske stueområde uden at gå på kompromis med afstanden til resten af det som Henne Strand har at byde på. Huset byder på hele 121 kvadratmeter med et lyst og åbent køkken-alrum, hvor der med loft til kip, gode vinduespartier, varmepumpe(2021) og masser af plads, giver et fantastisk rum, som virkelig er husets hjerte.Husets hjerte ligger bogstaveligt tal også i hjertet af huset, eftersom huset er “opdelt” i 2 afdelinger, hvor der i den ene ende af huset er 2 værelser med skabe, samt badeværelse med bruseniche. I den anden afdeling finder man også 2 værelser med skabe, samt badeværelse med bruseniche og bryggers med vaskesøjle og masser af plads.  Husets køkkenafdeling som ligger i åben forbindelse til stueområdet byder på køleskab med lille fryser, opvaskemaskine, elkomfur og emhætte. Den åbne forbindelse til stueområdet fortsætter direkte ud til den dejlig sydvendte, samt delvist overdækkede terrasse som strækker sig om huset mod vest og øst, så der er rig mulighed for at nyde solen, da den kan fanges lige fra første glimt til sidste.Ydermere er der et tilhørende udhus. Huset udlejes ikke, og har aldrig været udlejet, så der har været minimal slid på huset.  Dette Kalmarhus ved fantastiske Henne Strand er bestemt en fremvisning værd, og skal opleves.

Sommerhuse til salg i Henne-6854 | Estate Ejendomsmægler

Strandgodsvej 17, Henneby, 6854 Henne. 5.500.000. Fritidsbolig | 5 vær. | 171 m2. Favorit gemt Gem favorit. Mågevej 17, Henne Strand, 6854 Henne. 5.795.000.

Se alle sommerhuse til salg i Henne-6854. Få det fulde overblik, uanset hvilken type sommerhus du søger.

33 boliger til salg i 6854 Henne – EDC Boligindeks

34 boliger til salg i 6854 Henne – EDC Boligindeks

Uanset om drømmeboligen er en bolig til salg midt i en storby, en landejendom nær strand og skov eller et charmerende rækkehus med en lille forhave.

Hos EDC kan du finde alle boliger til salg i Danmark. Uanset om drømmeboligen er en bolig til salg midt i en storby, en landejendom nær strand og skov eller et charmerende rækkehus med en lille forhave.

27 sommerhuse til salg i 6854 Henne – Boligsiden

Sommerhuse til salg i 6854 Henne – Se 28 fritidsboliger til salg på Boligsiden

Gå på Boligsiden og se de 27 sommerhuse der er til salg i 6854 Henne. … Henne Strand, 6854 Henne. Fritidsbolig. 3.898.000 kr. … home Nr. Nebel.

Drømmer du om en pause fra en stresset hverdag, er et sommerhus måske lige noget for dig? Gå på Boligsiden og se de 28 sommerhuse der er til salg i 6854 Henne

Henne Strand: Ferieboliger fra 249 kr – HomeToGo

Henne Strand: Ferieboliger fra 249 kr | HomeToGo

Klik her og sammenlign 394 ferieboliger Fra 5 udbydere Henne Strand! Find fantastiske ferieboliger og spar op til 40 % med HomeToGo!

Klik her og sammenlign 382 ferieboliger Fra 5 udbydere Henne Strand! Find fantastiske ferieboliger og spar op til 40 % med HomeToGo!

Sommerhuse Til Salg i Henne-6854 – Nybolig

Sommerhuse Til Salg i Henne-6854 | Nybolig

Mågevej 17, Henne Strand, 6854 Henne. 5.795.000. Fritidsbolig | 5 vær. | 160 m2. Gemt Gem. NYHED. Kærvej 2, Henneby, 6854 Henne. 2.895.000.

Se alle sommerhuse til salg i Henne-6854. Få det fulde overblik, uanset hvilken type sommerhuse til salg du søger.

Sommerhuse i Henne Strand – Feriepartner

Ferie ved Henne Strand I Sommerhus Henne Strand I Feriepartner

Kom til Henne Strand i sommerhus I Tag i sommerhus ved Henne Strand med Feriepartner

Holiday Home Dahlsvej – Henne Strand – iBooked.dk

°HOLIDAY HOME DAHLSVEJ HENNE STRAND (Danmark)- fra DKK 1034 | iBOOKED

Holiday Home Dahlsvej – 64 m² Holiday Home Dahlsvej ligger i nærheden af Henne Strand Megalitiske Grav. Villaen har 3 værelser og er velegnet til 6 personer.

Keywords: home henne strand