Gori 88 jem og fix

GORI 605 dækkende træbeskyttelse kulsort 5 liter | jem & fix

GORI 605 dækkende træbeskyttelse er den tidligere GORI 88 dækkende, som har skiftet navn og design. Produktdetaljer: Farve: Stengrå; Indhold: 5 liter; Tørretid: …

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den bruges til udendørs træværk som facader, garager, hegn og lignende og kan også anvendes til vinduer og yderdøre på ind- og udvendig side. Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed på op til 8 år. Den er i farven kulsort, og der er 5 liter i spanden. GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

Transparent og Heldækkende Træbeskyttelse – Jem & Fix

Transparent og Heldækkende Træbeskyttelse | jem & fix

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den er i farven kulsort, og der er 5 liter i spanden.

Heldækkende træbeskyttelse til udendørs brug sikre, at dit træværk holder til mange års omskifteligt vejr. Se vores store sortiment her.

GORI 605 dækkende træbeskyttelse stengrå 5 liter – Jem & Fix

GORI 605 dækkende træbeskyttelse stengrå 5 liter | jem & fix

GORI 505 er en transparent og oliebaseret træbeskyttelse, som beskytter dit udendørs træværk mod vind og vejr · Kan bruges på facader, garager, hegn og lignende …

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den bruges til udendørs træværk som facader, garager, hegn og lignende og kan også anvendes til vinduer og yderdøre på ind- og udvendig side. Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed på op til 8 år. Den er i farven stengrå, og der er 5 liter i spanden. GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 605 dækkende træbeskyttelse kulsort 2,5 liter – Jem & Fix

GORI 605 dækkende træbeskyttelse kulsort 2,5 liter | jem & fix

GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den er i farven kulsort, og der er 5 liter i spanden.

GORI 505 transparent træbeskyttelse 5 liter – Jem & Fix

GORI 505 transparent træbeskyttelse 5 liter | jem & fix

GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 505 er en transparent træbeskyttelse, der er oliebaseret. Den trænger godt ind i træet og beskytter det mod vejr og vind. GORI 505 kan bruges på facader, garager, hegn og lignende, og den er er også velegnet til vinduer og yderdøre på ud- og indvendig side. Kan bruges på gammelt og nyt træværk, og den er klar i farven. Der er 5 liter i spanden. GORI 505 er den tidligere GORI 88, som har skiftet navn og design. Køb den her online eller i din lokale jem & fix.

GORI 605 dækkende træbeskyttelse svenskrød 5 liter | jem & fix

GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den bruges til udendørs træværk som facader, garager, hegn og lignende og kan også anvendes til vinduer og yderdøre på ind- og udvendig side. Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed på op til 8 år. Den er i farven svenskrød, og der er 5 liter i spanden. GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 605 dækkende træbeskyttelse kridt 5 liter – Jem & Fix

GORI 605 dækkende træbeskyttelse kridt 5 liter | jem & fix

GORI 606 er en vandbaseret og olieforstærket dækkende træbeskyttelse til facader, gavle og udhæng m.m. · Særligt udviklet til ældre træværk samt tidligere …

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den bruges til udendørs træværk som facader, garager, hegn og lignende og kan også anvendes til vinduer og yderdøre på ind- og udvendig side. Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed på op til 8 år. Den er i farven kridt, og der er 5 liter i spanden. GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 605 dækkende træbeskyttelse renhvid 5 liter – Jem & Fix

GORI 605 dækkende træbeskyttelse renhvid 5 liter | jem & fix

Gori 88 Maling ✓ SPAR penge ved at sammenligne priser på 25 modeller ✓ Læs anmeldelser og eksperttest ✓ Betal ikke for meget – Gør den bedste handel nu!

GORI 605 er en oliebaseret og dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den bruges til udendørs træværk som facader, garager, hegn og lignende og kan også anvendes til vinduer og yderdøre på ind- og udvendig side. Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed på op til 8 år. Den er i farven renhvid, og der er 5 liter i spanden. GORI 605 er den tidligere GORI 88 dækkende, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

GORI 606 kulsort dækkende træbeskyttelse 5 liter – Jem & Fix

GORI 606 kulsort dækkende træbeskyttelse 5 liter | jem & fix

GORI 606 er en vandbaseret og olieforstærket dækkende træbeskyttelse, som kan bruges til både nyt og gammelt træværk. Den bruges til udendørs træværk som facader og lignende. Træbeskyttelsen trænger godt ind i træet, og den har en holdbarhed på op til 12 år. Den er i farven kulsort, og der er 5 liter i spanden. GORI 606 er den tidligere GORI 100, der har skiftet navn og design. Køb den online her eller i din lokale jem & fix.

Gori 88 Maling – Pricerunner

Gori 88 – Sammenlign priser på PriceRunner

Gori 88 er ét af de bedst kendte træbeskyttelsesmidler i landet. Det er klassisk træbeskyttelse i høj kvalitet, som holder i mange år.

Keywords: gori 88 jem og fix, gori 88 tilbud jem og fix