Fiberdug mod frost jem og fix

Vinterbeskyttelse til planter – Jem & Fix

Vinterbeskyttelse til planter | jem & fix

En ukrudtsdug er en effektiv måde at holde ukrudtet væk, men kan også bruges som underlag til fx sandkassen. Køb den her til en lav pris.

Vinterbeskyttelse af havens planter, træer og buske kan være en god ide, når frost og kulde sætter ind. Kolde vintre er hårde for havens planter og træer – især dem som er vant til et mildere klima. Du finder her hos jem & fix alt, du skal bruge for at vinterbeskytte planterne.

Ukrudtsdug – slip for ukrudtet i haven – Jem & Fix

Ukrudtsdug – slip for ukrudtet i haven | jem & fix

Stråmåtte til vinterbeskyttelse af planter, krukker og træer; Holder på varmen og beskytter mod frost og kulde; Den måler 50 x 150 cm.

En ukrudtsdug er en effektiv måde at holde ukrudtet væk, men kan også bruges som underlag til fx sandkassen. Køb den her til en lav pris.

Beskyttelsesdug 2×2 meter | Køb den i jem & fix

Beskytter såningen mod insekter, fugle og småvildt og holder samtidig jordtemperaturen jævn, således at den beskytter spirerne mod både frost og ekstrem varme.

Reducerer nedefrakommende ukrudt, samtidig med at den beskytter træet i sand- eller plantekassen for fugt fra sand og jord.

Figurposer vinterbeskyttelse 50 x 100 cm – Jem & Fix

Figurposer vinterbeskyttelse 50 x 100 cm | Køb plantecovers i jem & fix

21. nov. 2017 — Bruger du fiberdug, skal du vikle minimum to lag rundt om selve planten. … Er husets regnvandstønde ikke isoleret mod frost, er det en god …

Figurposer med print til vinterbeskyttelse af planter. Poserne bruges til afdækning, så buske og træer er mindre sårbare overfor frost. Køb i jem & fix.

Stråmåtte natur 50 x 150 cm – Jem & Fix

Stråmåtte natur 50 x 150 cm | jem & fix

Stråmåtte natur til vinterbeskyttelse af træer, planter og krukker i haven. Den måler 50 x 150 cm. Køb den her hos jem & fix, hvor du finder et bredt udvalg af vinterbeskyttelse.

Jordspyd til ukrudtsdug – Jem & Fix

Jordspyd til ukrudtsdug | jem & fix

Jordspyd bruges til at holde ukrudtsdugen på plads. Der er 20 stk. i en pakke.

Klyngecover XXL i fleece 190 x 240 cm – Garden – Jem & Fix

Klyngecover XXL i fleece 190 x 240 cm – Garden | jem & fix

Garden klyngecover XXL i fleece. Til at beskytte planter, træer og krukker om vinteren. Måler 190 x 240 cm. Køb det hos jem & fix.

Polyesterfilt i rulle 30 cm x 2 meter – Garden – Jem & Fix

Polyesterfilt i rulle 30 cm x 2 meter – Garden | jem & fix

Garden polyesterfilt bruges til at komme omkring potter og krukker om vinteren. Med reb. Måler 30 cm x 2 meter. Køb dem hos jem & fix.

Fiberdug, 15 m² – Biltema.dk

Slipper lys, vand og luft igennem og kan bruges til overdækning af både grøntsager, buske, græs og blomster. Beskytter såningen mod insekter, fugle og småvildt og holder samtidig jordtemperaturen jævn, således at den beskytter spirerne mod både frost og ekstrem varme.

Frostsikring af planter i krukker – Hus og Haveliv

Frostsikring af planter – Hvilke planter og hvordan – Læs med her!

Lad være med at ærgre dig over planter, der er døde pga. af frosten, revnede regnvandsbeholdere, frostsprængte vandrør osv. Læs her, hvordan du frostsikrer!

Keywords: fiberdug mod frost jem og fix